Deze landen moet je bezoeken

Samenvatting Artikel

Wil je gaan reizen naar andere landen en ben je benieuwd welke landen zeker een bezoekje waard zijn? Er zijn diverse mooie landen om te bezoeken. Ieder land heeft weer zo zijn eigen unieke ervaring te bieden. Hoewel het vrij lastig was, hebben wij uitgezocht welke landen je zeker moet bezoeken en ze voor je op een rij gezet. Lees snel verder en zet de volgende landen meteen op jouw reis bucketlist. 

1. Thailand

Thailand is een prachtig land dat je zeker eens gezien moet hebben. In dit land kun je de meest mooie tempels aanschouwen en de lekkerste hapjes eten. Thailand staat immers bekend om de diverse straatkraampjes met allerlei soorten voedsel. Maar dat is niet het enige wat dit land te bieden heeft, want in Thailand kun je ook prachtige natuur vinden.

2. Italië

Ook Italië is zeker de moeite waard. Ontdek de gastronomie en geschiedenis van dit mooie land en ga langs de diverse bezienswaardigheden. Denk aan de Punta Rocca, het Gardameer, het bruisende marktleven in Florence. Italië mag zeker niet op jouw lijst ontbreken.

3. Engeland

En wat dacht je van het mooie Engeland? Maak een mooie foto bij de Big Ben, bezoek ‘St. Paul’s Cathedral en ga langs het grote warenhuis Harrods. De Britse cultuur is een erg gezellige cultuur en Engeland heeft daarbij ook prachtige natuur. Je kunt bijvoorbeeld ook naar het plaatsje Bath gaan. Dit was heel lang geleden een oude badplaats en zeker het zien waard. 

4. Verenigde Staten

Ook de VS staan hoog boven onze lijst. Breng een bezoek aan de bruisende stad New York of ga uitwaaien in het mooie California. De Verenigde Staten hebben de meest prachtige bezienswaardigheden te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de Golden Gate Bridge, Yellowstone National Park, het Vrijheidsbeeld en Central Park. 

5. Spanje

Spanje mag je zeker niet overslaan, want wat is dit een mooi land. Spaans eten is enorm lekker en de cultuur is ook nog eens erg leuk. Breng een bezoek aan de Sagrada Familia, ga naar het Guggenheim Museum of ga naar de indrukwekkende grotten van Nerja.

6. Frankrijk

Frankrijk is het land van de romantiek. Een tripje Parijs mag dan ook zeker niet ontbreken als je dit land bezoekt. Ga naar de Eiffeltoren, bezoek het Louvre en haal je kindertijd omhoog in Disneyland Parijs. Frankrijk staat bol van de prachtige authentieke dorpen en heeft bovendien de mooiste natuur. Ideaal voor een lange hike of een korte wandeling. 

7. Duitsland

Ben je al eens in Duitsland geweest? Dit land ademt creativiteit. Vooral in de hoofdstad Berlijn zie je dit terug. Deze stad wordt veel door jonge toeristen bezocht. Bezoek de Berlijnse muur, ga naar het Kaufhaus des Westens, bezoek de Reichstag of ga naar een van de vele andere interessante bezienswaardigheden. 

8. Turkije

Turkije is een echte trekpleister voor toeristen. Populaire bezienswaardigheden in dit land zijn de Hagia Sophia, Cappadocië, het Topkapi Paleis en het prachtige Pamukkale. Dit mooie land mag absoluut niet op jouw reis bucketlist ontbreken, want er is zowel veel te zijn als veel te doen. 


Welk land staat als eerste op jouw lijstje om te bezoeken?

Voorbereiding voor het stuken

Ga je binnenkort stuken? Of laat je het doen? Voor beide gevallen is het verstandig wat voorwerk te doen als voorbereiding. Lees snel meer en ontdek hoe.

Let hierop bij het kopen van een vierwielfiets

Wil je een vierwielfiets kopen? Dan wil je natuurlijk wel een goede aankoop doen. Dat doe je gemakkelijk met de tips uit dit artikel. Lees snel verder en koop je vierwielfiets.