Huis en tuin

Een huis en tuin is een groot onderdeel van je leven. Je spendeert hier als het goed is behoorlijk wat tijd. Dan wil je natuurlijk wel dat dit eruit ziet zoals jij wilt. Bij Tijd voor Tips lees je daarom artikelen die je helpen bij het inrichten en verbouwen van jouw huis en tuin.

Voorbereiding voor het stuken

Ga je binnenkort stuken? Of laat je het doen? Voor beide gevallen is het verstandig wat voorwerk te doen als voorbereiding. Lees snel meer en ontdek hoe.

Tips bij het zorgen voor je boeket

Een mooi boeket in huis, maar weet je niet goed hoe je deze verzorgt? In dit artikel lees je alles over het juist verzorgen van je boeket.

Het effect van hoogteverschillen in je schutting

Wil je hoogteverschillen in je schutting creëren? Ontdek alle tips, voordelen en laat je inspireren. Lees alles alles over dit onderwerp in dit artikel.

Stucwerk schoonmaken

Waarom moet je stucwerk schoonmaken? Ontdek in dit artikel meer wat de voordelen zijn en hoe je dit precies moet doen.

De levensduur van je schutting verlengen

Met een beetje onderhoud en enkele slimme trucs verleng je gemakkelijk de levensduur van je schutting flink. Lees hier meer.

Scheuren in een buitenmuur aanpakken

Voorkom scheuren in de buitenmuur door het tijdig aan te pakken. Bij Tijd voor Tips ontdek je de beste manieren om dit te voorkomen.

Tips voor een perfecte voortuin

Een mooie voortuin is het visitekaartje van je huis en zorgt voor een warm welkom voor gasten en voorbijgangers. Lees meer over het creëren van de perfecte voortuin.

Offerte voor een schutting

Een nieuwe schutting laten plaatsen? Vraag meerdere schutting offertes aan. Je wilt natuurlijk voor de goedkoopste prijs met kwaliteit gaan!

De beste bespaartips

Wil je besparen en ben je op zoek naar handige tips? In dit artikel lees je de beste bespaartips die jou helpen om te besparen.

Het verschil tussen douglas en vurenhout

Wil je hout gebruiken in je tuin en twijfel je tussen douglas en vuren hout? Dan lees je in dit artikel meer over deze soorten hout.

Tips voor meer sfeer in je tuin

Wil jij je tuin meer sfeer geven? Dat doe je gemakkelijk met de tips in dit artikel.

Tips bij het zoeken naar een stukadoor

Ben je op zoek naar een stukadoor? Bij Tijd voor Tips lees je meerdere tips die je hierbij helpen.

Zo richt je je huis in

Wil jij jouw huis binnenkort gaan inrichten? Dat doe je gemakkelijk met deze tips.

Tips bij je tuin inrichten

Wil je je tuin inrichten en ben je op zoek naar tips hiervoor? Ontdek de tips in dit artikel.