De leukste teamuitjes

Samenvatting Artikel

Ben jij op zoek naar de leukste teamuitjes? Je personeel gemotiveerd houden kan soms best een uitdaging zijn. Leuke en succesvolle teamuitjes kunnen ervoor zorgen dat jouw personeel er weer tegenaan kan en er meer verbinding ontstaat binnen het team. Maar welke teamuitjes zijn dan echt geschikt hiervoor? Wij zochten uit wat de leukste teamuitjes zijn en hebben ze voor je op een rij gezet. 

1. Quizzen

Wat zeker onder de leukste teamuitjes behoort, is het doen van een quiz met het hele team. Natuurlijk kun je dit op kantoor doen, maar het is nog leuker om dit op een speciale locatie te doen. Vaak kun je de quiz dan ook met andere activiteiten combineren. Door samen met het hele team een quiz te doen, zullen jullie het ongetwijfeld erg gezellig hebben. De teamleden zijn lekker fanatiek bezig en dat staat vaak garant voor een leuke en humoristische sfeer. Zoek je een leuke quiz voor tijdens een teamuitje, dan heb je wat dat betreft veel te kiezen. Zo kun je een muziekquiz doen, een pubquiz, een sportquiz of een soort Triviant. En dat is slechts een greep uit de vele opties die er zijn. 

2. Lasergamen

Je kunt uiteraard ook met je collega’s gaan lasergamen. Geloof ons, dit is echt ontzettend leuk. Bij lasergamen speel je in groepen tegen elkaar en probeer je zoveel mogelijk punten te verzamelen door je tegenstanders neer te laseren. Wie de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar. Je schiet met behulp van een speciaal lasergeweer, waarbij er van zwakke laserstralen gebruik wordt gemaakt op basis van infrarood-signalen. Bij lasergamen komt een hoop adrenaline kijken. Grote kans dat je fanatiek met je team aan de slag gaat. Deze activiteit is zeker aan te raden als je eens op zoek bent naar iets dat anders dan anders is. 

3. Escape room

Wat tevens een zeer populair teamuitje is, is de escape room. En dat is niet zonder reden, want je bent hier erg interactief met je team bezig. Samen moeten jullie allemaal puzzels en raadsels oplossen en komen jullie voor diverse uitnodigingen te staan. Je dient de puzzels binnen een bepaalde tijd op te lossen, zodat jullie uit de escape room kunnen ontsnappen. Dit uitje is dus ideaal voor een groep en brengt jullie dichter bij elkaar. Het is een erg plezierige activiteit, die zorgt voor fanatisme, soms wat frustraties en hilarische situaties. Je kunt niet alleen met je hele team de raadsels doen, maar het team ook in twee groepen verdelen en tegen elkaar laten strijden. Beide opties zijn erg leuk. Er zijn verschillende soorten escape rooms om uit te kiezen. Kijk eens online rond welke escape room jullie het meeste aanspreekt.

4. Met de rondvaartboot varen

Wat ook zeker leuk is als teamuitje, is varen met de rondvaartboot. Ga naar een mooie grote stad zoals Amsterdam of kies voor een andere stad waar je lekker door de grachten kunt varen, zoals bijvoorbeeld Utrecht. Met een boottocht met het team zal je zeker een mooie tijd beleven. En je kunt dit ook combineren met andere activiteiten in de binnenstad, zoals een speurtocht door de stad of een bezoekje aan een escape room.

Wat voor teamuitje kiezen jullie?

Voorbereiding voor het stuken

Ga je binnenkort stuken? Of laat je het doen? Voor beide gevallen is het verstandig wat voorwerk te doen als voorbereiding. Lees snel meer en ontdek hoe.

Let hierop bij het kopen van een vierwielfiets

Wil je een vierwielfiets kopen? Dan wil je natuurlijk wel een goede aankoop doen. Dat doe je gemakkelijk met de tips uit dit artikel. Lees snel verder en koop je vierwielfiets.